Wellness Aspara

From the Blog

Revolucionaren način lajšanje tinitusa s tisočletnimi frekvencami

Revolucionarni prototip za lajšanje tinitusa s tisočletnimi frekvencami je razvilo podjetje Marcelino za Wellness Asparo kot izdelek z aplikacijo. Deluje podobno kot budistična mantra OM, ki je sestavljena iz treh frekvence, ki se ponavljajo v skladbah v mobilni aplikaciji za tinitus. Gre za zvoke v trajanju  7 minut, kolikor traja bio-frekvenčna terapija.

Podjetje Marcelino d.o.o. (marcelino.com) je izdelalo je pripomoček za zmanjšanje tinitusaza podjetje Dino Ivanuša s.p. (WellnessAspara.com). Tinitus je občutek hrupa v glavi in / ali ušesih, ki nima zunanjega vira. Približno 1 od 3 ljudi bo v določenem obdobju svojega življenja občutil tinitus. Uprava je izdelan kot izdelek dva v enem: otipljiv izdelek v mobilni aplikaciji. Gre za izdelek z elektromagnetno stimulacijo televizije v mobilni aplikaciji z zvoki, ki duši tinitus in programiranje možganov na druge frekvence.

Otipljiv izdelek je elektronska naprava z bio-frekvenčno terapijo na človeško telo.  Osnova so elektromagnetni signali z frekvencami okoli 30 KHz. Podjetje Marcelino LtD je izdelal tudi celostno grafično podobo in marketinško zasnovo za trženje. Naprava za lajšanje tinitusa ima bakrene ročke ali bolj udobne elektrodne zapestnice.

Mobilna aplikacija za tinitus z zvoki deluje na drugih frekvencah. Pri razvoju aplikacije so raziskovalci upoštevali znanstvene študije, da je budistična mantra Om Mani Padme Hum sestavljena iz frekvenc, za katere je znano, da ob skandiranju ustvarjajo močne vibracije. Zlog OM se namreč vedno šteje za najpomembnejši zlog in je bil najden v mnogih religijah. Ponavljanje mantre OM povzroči stabilizacijo možganov in odstranjevanje stresa. Mantra OM je sestavljena iz treh frekvence, ki se ponavljajo v skladbah v mobilni aplikaciji za tinitus. Gre za štiri skladbe, katere trajanje je 7 minut, kolikor traja bio-frekvenčna terapija.

Uporaba prototipa skupaj z aplikacijo je enostavna. Oseba si namesti ročne elektrode in vključi bio-frekvenčni generator in izbere glasbo na aplikaciji in si nadene slušalke. Terapija traja tri krat sedem minut, 15 minut odmora. Terapijo lahko ponovi čez dan še enkrat.

Razvojniki so testirali različne elektronske naprave z osebo, ki trpi za tinitusom. Podatki so pokazali, da je na prototipu že po dveh dnevih oseba zaznala nižjo jakost zvoka po terapiji in tudi nižji zvok čez dan. Vsekakor so potrebne tudi nadaljnje študije. Prototip veliko obeta, ker sloni na tisočletnih praksah za meditacijo.

Prototip za lajšanje tinitusa je razvilo podjetje Marcelino LtD za Wellness Aspara kot izdelek z aplikacijo. Digitalna oblika izdelka je mogoča tudi kot izvedba aplikacije v oblačni strežnik.

Povezava do aplikacije: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.coverflip5f901ba86b06c&hl=en

Prototip je izdelal Marcelino d.o.o. (https://marcelino.com) v okviru Mrežnega podjetniškega inkubatorja Vrelec d.o.o.

Izdelava prototipov in investicijski bon sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
https://www.eu-skladi.si


Sporočilo za javnost je bilo objavljeno v okviru projekta in operacije Wellness Aspara optimizacija in e-katalogi (Wellness Aspara optimization and e-catalogs)

Operacija je bila izbrana za sofinanciranje na Javnem razpisu za sofinanciranje digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in tržnih materialov za promocijo na tujih trgih.

Ime operacije: Wellness Aspara optimizacija in e-katalogi
Okrajšava operacije: JPTT20-COVID19-ASPARA

Več o operaciji na (ENGLISH): https://wellnessaspara.com
Več o operaciji na (SLOVENSKO): https://wellness-aspara.com

Naročnik: Dino Ivanuša s.p., https://wellness-aspara.com
Izvajalec: Marjetica cvikl s.p., https://marjetka.cvikl.com

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija v okviru Evropskega sklada za regionalni razvoj

https://www.eu-skladi.si

Client: LEPOTNI CENTER DINO&DINO, Dino Ivanuša s.p., https://wellness-aspara.com
Contractor. Marjetica cvikl s.p., https://marjetka.cvikl.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pokličite!