Wellness Aspara

Fit Mama

DRAGE ŽENSKE NA MISIJI MAMA

…”ČUDEŽ ŽIVLJENJA … SE ZGODI, KO POSTANEŠ MAMI … KO PODARIŠ ŽIVLJENJE, PA ČEPRAV NE VEŠ KAKO TI BO TO USPELO … ALI ZMOREŠ … ALI ZNAŠ DRŽATI KOMPAS POTI MALEGA BITJA IN ALI SI DOVOLJ DOBRA …”

… SI … ZMOREŠ IN ZNAŠ DAJATI NAJLAHKOTNEJŠI DIH MALEMU SRČKU, KI BIJE S TABO …

VENDAR … KLJUB VSEMU NE POZABI NASE!!! … OTROK JE NAJVEČJE OGLEDALO TEBE, TO ŽE VEŠ…ČE SI SREČNA, ZDRAVA V SVOJI KOŽI, JE TUDI ON NAJSREČNEJŠE BITJE.

… hočeš ali nočeš porod pusti posledice tako na Telesu … na ravni življenjske energije kot tudi na čustvih … zato Si dovoli vzeti trenutek Zase in izkoristi čas v katerem si, za aktivnost v dvoje, ko z aktivnim dotikom in nasmehom pričaraš najmočnejši občutek varnosti in radosti, ki ga v tem obdobju Tvoj malček še kako potrebuje … Sebe pa poveži z lastnim Telesom in Duhom moči, ki je v Tebi ….

… Vabimo Te na poporodno druženje v prijetnem vzdušju Mamic na enaki poti misije občutkov in misli, kjer bomo Telesu pomagale ponovno doseči Svojo obliko, ga uravnovesile in napolnile z veliko mero optimizma in dobre volje …

… Vadba je namenjena mamicam z dojenčkom od 9 tedna dalje …

Glavni poudarki vadbe so na krepitvi vseh mišičnih skupin, še posebej mišic medeničnega dna in trebuha, ki med nosečnostjo postanejo ohlapne in šibke … v vadbo so vključeni tudi elementi vaj, ki jih Mamice izvajajo skupaj s Svojim dojenčkom.

… ostanite močne in mogočne! …

PRIJAVI SE NA VADBO, KI POTEKA VSAK TOREK IN ČETRTEK OB 10H.

  Vaše ime in priimek (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Gsm (obvezno)

  Zadeva

  [Prijava na FitMAMA]

  Vaše sporočilo

  Strinjam se s pogoji uporabe in zasebnosti

  Pokličite!