Wellness Aspara

Kolofon

Uredništvo

Spletne strani smo pripravili sami skupaj z izvajalcem spletnih storitev.

Namen spletnih strani

Podatki na sletni strani so predstavitvene narave s področja osnovne dejavnosti za katere smo registrirani. Zavezujemo se, da so podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni.

Ne odgovarjamo za morebitne tipkarske napake, pridržujemo si pravico, da kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremenimo vsebino, v kolikor ta ni v skladu z našo politiko podjetja.

Pravica uporabe

Spletne strani in vsa njena vsebina je zaščitena s pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Vse informacije, besedila, slike ali drugi grafični elementi, ki jih najdete na tej spletni strani, lahko uporabite izključno za svojo osebno, nekomercialno rabo in je ne smete, ne v celoti ne delno, reproducirati, spremeniti, razpošiljati, licencirati ali izdati v obliki publikacij v kakršnekoli namene, razen za ogledovanje, brez predhodnega pisnega dovoljenja skrbnika.

Prevzemanje odgovornosti

Pri oblikovovanju spletne strani skušamo zagotavljati ažurnost in točnost podatkov. Za njihovo točnost in celovitost ne jamčimo in ne prevzemamo nobene odgovornosti, ki bi izvirala iz njihove uporabe. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Pridružujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo vsebino svojih spletnih strani, na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

Tehnološka izvedba

Tehnološko izvedbo je zagotovilo podjetje Marcelino d.o.o. v sodelovanju z našim podjetjem.

SPLETIŠČE

Wellness Aspara
www.wellness-aspara.com

LEPOTNI CENTER DINO&DINO, DINO IVANUŠA S.P.
Ljubljanska cesta 91 A
3000 Celje

Mob: +386 (0) 40 494 444
Tel: +386 (0) 590 876 00

Email Info: [email protected]
Email Team: [email protected]

Podatki o podjetju

AKTIVNI TRANSAKCIJSKI RAČUNI:
Št. računa Vrsta | Banka  |  Odprt
SI5603116-1000725715 | T | SKB Banka |  01.08.2017

Pokličite!