Wellness Aspara

 

 

 

Celulit je nadloga, s katero se srečuje skoraj vsaka ženska. Pojavi se že zgodaj v življenjskem ciklu, skozi čas pa se v največ primerih še bolj širi in postaja še bolj viden.

Ali ste vedele?

Pojav celulita na telesu nima prav veliko opraviti z življenjskim slogom posameznika (pri tem imamo v mislih tudi telesno vadbo in način prehranjevanja), čeprav ženske velikokrat opažajo, da je pojavnost celulita večja takrat, ko pridobijo na teži.

Za nastanek celulita so krive tudi genske lastnosti posameznika. Skupaj s pojavnostjo celulita ženske opažajo, da imajo prav tako probleme z zmanjšanjem odvečnih centimetrov prav na področjih stegen, spodnjega dela trebuha, nad boki in na prsih.

Carbo Aspara prej potem

Suha CO2 kopel

je edini anticelulitni postopek, ki ga lahko izvajamo tudi na predelih telesa, ki so prizadeti z razširjenimi venami in kapilarami. Pomembnost je v dejstvu, da je sovpadanje celulita in razširjenih kapilar oz. nagnjenost k njihovemu nastanku prisotna pri 70% žensk v vseh starostnih obdobjih. Za tako veliko skupino žensk je Carbo tretma edini primerni anticelulitni tretma.

  • pospešuje prekrvavitve v tkivu ter ga oskrbi s kisikom
  • sprosti zastalo tekočino v tkivu
  • uravnava Ph v krvi in tkivu
  • razstruplja ter pozitivno vpliva na ožilje.

Z metodo suhe ogljikove kopeli učinkovito in obsežno zmanjšamo maščobne obloge in celulit ter ojačamo vezivna tkiva.
Postopek je varen in sproščujoč, z njim sprožimo procese, ki se sicer dogajajo ob telesni aktivnosti.
Suha CO2 kopel je edini primerni anticelulitni postopek, ki ga lahko izvajamo na predelih telesa z razširjenimi kapilarami in venami. Priporočamo ga tudi tistim, ki imajo težave z bolečimi nogami.

Pokličite!